5 November
Nu var det några dagar sen vi var in här och skrev. Idag hoppade jag över föreläsningen för att sitta hemma och sammanfatta allt inför tentan som vi har nästa fredag. Känner att jag måste läsa igenom och se så jag har förstått allt. Senare idag ska jag träffa Linda och sen ner på gymmet för att träna ikväll.
Tidigare i bloggen har tipsat om nyttiga våfflor och jag tänkte visa bilder på de, våfflorna passar utmärkt även att göra som mellanmål. I helgen tänkte jag göra raw chokladbollar så recept och bilder kommer upp om det i helgen.
Till våfflorna behöver du följande:
2 ägg
1 banan
0,5 dl havregryn
1 msk mandelmjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
Sedan en nypa kardemumma samt en nypa vaniljpulver.
Till järnet använder jag kokosolja istället för smör.
Mixa samtliga ingredienser så att det blir en slätt smet och sedan tillaga de i våffeljärnet. Till våfflorna brukar jag värma lite hallon tillsammans med vaniljkvarg för att ha till våfflorna istället för sylt.




Jättegott och mättande, passar både som mellanmål, frukost och som fika.