2016

Här är det dåligt med uppdatering. Det har varit fullt upp med julen, skolan och jobb. Nu har även Elin börjat studera, men mer om det får ni höra från henne. I helgen hade min syster kalas och så klart bakade vi lite inför det, men jag glömde ta kort. Så himla tråkigt. Ni ska få recept och uppdaterande så fort vi kommit in i det nya året lite mer. 
 
Idag har jag testat ett nytt recept på kladdkakemuffins, och de blev riktigt kladdiga och goda. 
Det du behöver till ca 10-12 stycken kladdkakemuffins är:
  • 100 g Smör
  • 2 Ägg
  • 2 dl Strösocker
  • 2 dl Vetemjöl
  • 1 tsk Vaniljsocker
  • 0.5 dl Kakao
  • 1 krm Bikarbonat
  • 1 krm Bakpulver
  • 1 nypa Salt
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Smällt smöret och låt svalna
  3. Vispa ägg och socker till en ljus och fluffig smet
  4. Rör ner det smälta smöret
  5. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner det i smeten, vispa ihop allting med elvispen. 
  6. Färdigt för att hälla smeten i formarna
  7. Grädda i mitten av gnen i 10-15 minuter. 
  8. Färdiga att serveras tillsammans med en klick grädde eller glass. 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: